tag:blogger.com,1999:blog-7004798932223365845.post5179769900671623851..comments2023-11-27T06:43:20.312+01:00Comments on Domácí gastronomie: Osm chutí Asie + Ga Kari s rýžíAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/13318907552252878416noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7004798932223365845.post-37907744766032415012016-08-09T16:00:43.448+02:002016-08-09T16:00:43.448+02:00Zdravím, to jistě ano, ale záleží jak je kdo zvykl...Zdravím, to jistě ano, ale záleží jak je kdo zvyklý. Já osobně jsem dřív příliš pikantní jídla nemusela, ale čím víc propadám asijské kuchyni, tak tím více chilli používám, drcené chilli sypu i do vaječné omelety nebo míchaných vajec k snídani a jako chuťovky při nachlazení si dávám chilli omáčku na lžičku místo sirupu, a přijde mi to jen tak lehce pikantní, takže tak :-)))Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13318907552252878416noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7004798932223365845.post-91718840928051040392016-02-25T19:50:45.612+01:002016-02-25T19:50:45.612+01:00Akorát jsem na tenhle recept koukala.. :-)
akorát...Akorát jsem na tenhle recept koukala.. :-)<br /><br />akorát mi přijde, že autor té kuchařky má rád hoodně pálivé, protože tři čerstvé chilli jako je to v knize mi přijde hodně. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06023369551605146251noreply@blogger.com